«Ποιο είναι το κατάλληλο πανωφόρι γι'αυτήν την εποχή;» -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά - iefimerida.gr

«Ποιο είναι το κατάλληλο πανωφόρι γι'αυτήν την εποχή;» -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν κομμάτια που είναι απαραίτητα σε κάθε γυναικεία ντουλάπα και είναι αυτά ακριβώς που συνθέτουν το τέλειο σύνολο.

Για τη δουλειά, για το πάρτι, για ένα χαλαρό ποτό με φίλους, για ένα σημαντικό event στο οποίο πρέπει να παραβρεθείς. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και το καθένα ξεχωριστά μπορεί να μεταμορφώσει με μία κίνηση το outfit σου.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σου, το μυστικό για να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου έξοδο, είναι να επενδύσεις σε κομμάτια-κλειδιά που μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους κάθε φορά. Μπορεί ημερολογιακά να βρισκόμαστε στην άνοιξη, ωστόσο η εμφάνισή σου ίσως να κουβαλά ακόμα χειμωνιάτικα στοιχεία λόγω της αστάθειας του καιρού. Τι κι αν φοράμε ένα ανοιξιάτικο φόρεμα ή ένα ανοιξιάτικο τοπ. Αν τα συνδυάζουμε ακόμα με χειμερινά παπούτσια, αν το πανωφόρι μας είναι μαύρο, αν η τσάντα μας είναι χειμερινή, τότε η εμφάνισή μας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ανοιξιάτικη.

Με μικρές αλλαγές, μπορούμε να αναβαθμίσουμε την εμφάνισή μας την άνοιξη χωρίς να μπερδεύουμε τις εποχές μεταξύ τους με τους συνδυασμούς μας. Δεν φτάνουν μόνο τα ρούχα για να χαρακτηρίσουν ανοιξιάτικη την εμφάνισή μας, αλλά κυρίως όλα όσα τη συνοδεύουν: παπούτσια, γυαλιά, τσάντα και βέβαια, το πανωφόρι. Ποιο είναι το κατάλληλο πανωφόρι γι'αυτήν την εποχή;

Ποιο είναι το κατάλληλο πανωφόρι γι'αυτήν την εποχή; Η Πελαγία Χριστάκη απαντά στο bovary.gr


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πανωφόρι ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ