Τρίκαλα: Χτύπησαν τον διοικητή του νοσοκομείου μέσα στο γραφείο του -Τον απειλούσαν ότι θα βρεθεί σε χαντάκι - iefimerida.gr

Τρίκαλα: Χτύπησαν τον διοικητή του νοσοκομείου μέσα στο γραφείο του -Τον απειλούσαν ότι θα βρεθεί σε χαντάκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανδρας επιτέθηκε και χτύπησε τον διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρη Παρθένη, μέσα στο γραφείο του.

Ο άγνωστος άνδρας ζήτησε να μιλήσει με τον κ. Παρθένη και όταν μπήκαν στο γραφείο του, έκλεισε την πόρτα. «Μου έδωσε το αριστερό του χέρι, με ρώτησε αν είμαι ο διοικητής του νοσοκομείου και όταν το επιβεβαίωσα σήκωσε το δεξί του χέρι. Προσπάθησε να με γρονθοκοπήσει, αμύνθηκα και αυτό επαναλήφθηκε 3-4 φορές», δήλωσε ο κ. Παρθένης στην ιστοσελίδα trikalaola.

Ο διοικητής του νοσοκομείου φώναξε να καλέσουν την αστυνομία και οι γραμματείς μπήκαν στο γραφείο, αλλά ο άνδρας απείλησε τη μία από αυτές, ενώ στη συνέχεια διέφυγε, προκαλώντας νωρίτερα και ζημιές με χτυπήματα στην πόρτα του γραφείου. Περιγράφοντας τον άνδρα ο κ. Παρθένης είπε ότι ήταν περίπου 45 ετών, με ύψος 1,85 μ., μελαχρινός.

Ο ίδιος απέδωσε την επίθεση σε οικονομικά συμφέροντα που εθίγησαν από την υπάρχουσα διοίκηση του νοσοκομείου, ενώ δήλωσε ότι το τελευταίο διάστημα είχε δεχθεί απειλές, τόσο με τηλεφωνήματα στο σπίτι του, όσο και με σημειώματα. «Πρόσεξε καλά μην βρεθείς σε κανένα χαντάκι...», ήταν μία απειλές που δέχθηκε, ενώ τόνισε ότι παρότι η αστυνομία είχε ενημερωθεί, δεν έκανε κάτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ