Η «μεταμόρφωση» Παλαιοκώστα κινητοποιεί εκ νέου την ΕΛΑΣ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η «μεταμόρφωση» Παλαιοκώστα κινητοποιεί εκ νέου την ΕΛΑΣ [εικόνες]

Βασίλης Παλαιοκώστας (Φωτογραφία: ΕΛΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετοί είχαν παραξενευτεί όταν η ΕΛΑΣ, προ πέντε ημερών, έδωσε ξανά στη δημοσιότητα στοιχεία του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα και ζητούσε εκ νέου πληροφορίες για τον γνωστό κακοποιό.

Το... μυστήριο λύθηκε όπως φαίνεται καθώς οι αρχές της Δίωξης εκτιμούν ότι ο νο 1 καταζητούμενος έχει προχωρήσει σε επεμβάσεις και έχει αλλάξει χαρακτηριστικά για να μην γίνεται αντιληπτός

«Δίνονται εκ νέου στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης: τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του φυγόποινου και φυγόδικου εκζητούμενου ημεδαπού ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ Βασιλείου του Λεωνίδα - Ηλία και της Γεωργίας, γεννηθέντα την 17-05-1966 στο Μοσχόφυτο Τρικάλων, με τελευταία δηλωθείσα διαμονή του στην Αγία Μονή Τρικάλων.

Φωτογραφίες, με σωματομετρικά χαρακτηριστικά, ως έχουν ληφθεί την 22 Αυγούστου 2008, κατά την τελευταία εγκληματολογική του σήμανση από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας», ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. προ 5 ημερών.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η ΕΛ.ΑΣ. είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται αυτοκίνητο που επέβαινε ο Παλαιοκώστας, ο οποίος είχε εμπλακεί σε αιματηρή καταδίωξη στη Χαιρώνεια, τον Φεβρουάριο του 2011. Τα αποτυπώματά του είχαν βρεθεί στο αυτοκίνητο μάρκας AUDI A 4, το οποίο εγκαταλείφθηκε.

Τότε, ένας από τους επιβάτες του αυτοκινήτου άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών που προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Αποτέλεσμα ήταν ένας αστυνομικός να τραυματιστεί.

Φωτογραφίες με τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά προσώπου του Παλαιοκώστα προέρχονται από κατάστημα επί της Εθνικής Οδού στο οποίο είχε σταματήσει με εκείνο το αυτοκίνητο. Η ΕΛΑΣ, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει πως το πρόσωπο είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, σε περίπτωση που πρόκειται για τον No1 καταζητούμενο στη χώρα, τότε φαίνεται πως ο Παλαιοκώστας έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις και σε εμφύτευση μαλλιών. Αυτές λοιπόν οι πληροφορίες για τη «μεταμόρφωσή» του έκαναν την ΕΛΑΣ να προχωρήσει σε νέες κινητοποιήσεις, δημοσιεύοντας εκ νέου τις φωτογραφίες του.

Η «μεταμόρφωση» Παλαιοκώστα κινητοποιεί εκ νέου την ΕΛΑΣ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η «μεταμόρφωση» Παλαιοκώστα κινητοποιεί εκ νέου την ΕΛΑΣ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η «μεταμόρφωση» Παλαιοκώστα κινητοποιεί εκ νέου την ΕΛΑΣ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: ΕΛΑΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Παλαιοκώστας ΕΛΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ