Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν καλούν Ομπάμα και Τερέζα Μέι στον γάμο τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν καλούν Ομπάμα και Τερέζα Μέι στον γάμο τους [εικόνες]

Μισέλ και Μπάρακ Ομπάμα (Φωτογραφία: AP Photo/Manuel Balce Ceneta)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Μπάρακ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ να συμπεριλαμβάνονται στους καλεσμένους του γάμου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Ωστόσο, όσοι ήθελαν να δουν το πρώην αμερικανικό προεδρικό ζεύγος στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, δεν θα έχουν τη χαρά, καθώς το πριγκιπικό ζευγάρι αποφάσισε να μην καλέσει πολιτικούς ηγέτες στον γάμο του.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν καλούν Ομπάμα και Τερέζα Μέι στον γάμο τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έβγαλαν από τη λίστα τους πολιτικούς τόσο από το Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και από το εξωτερικό, σύμφωνα με την Daily Mail. Αυτό σημαίνει πως στον γάμο δεν θα δούμε ούτε τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

Το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου είναι πολύ μικρότερο από το Αβαείο του Γουέστμινστερ, όπου παντρεύτηκαν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεντον. Οι προσκεκλημένοι στο γάμο θα είναι 600 και όπως δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσιγκτον «αποφασίστηκε πως δεν απαιτείται επίσημη λίστα πολιτικών ηγετών.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν καλούν Ομπάμα και Τερέζα Μέι στον γάμο τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ