Ανέβασε γυμνές φωτογραφίες της πρώην του και τώρα θα πληρώσει 6,45 εκατομμύρια δολάρια - iefimerida.gr

Ανέβασε γυμνές φωτογραφίες της πρώην του και τώρα θα πληρώσει 6,45 εκατομμύρια δολάρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποζημίωση ρεκόρ υπέβαλε δικαστήριο της Καλιφόρνιας σε έναν άνδρα που κατηγορήθηκε ότι διέθεσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της πρώην φίλης του στο διαδίκτυο.

Το ομοσπονδιακό περιφερειακό δικαστήριο της Καλιφόρνια αποφάσισε, την περασμένη εβδομάδα, την επιβολή αποζημίωσης ύψους 6,45 εκατομμυρίων δολαρίων σε έναν άνδρα, με την κατηγορία πως διένειμε γυμνές φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του.

Πιστεύεται πως είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αποζημίωση για θύμα πορνογραφικής εκδίκησης που δεν ήταν διασημότητα, σύμφωνα με τους δικηγόρους της γυναίκας.

Η ανώνυμη γυναίκα, που καταχωρήθηκε μόνο ως Τζειν Ντόε στα νομικά πρακτικά, μήνυσε τον άνδρα, τον Ντέιβιντ Έλαμ στο αστικό δικαστήριο. Υποστήριξε πως έπεσε θύμα παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, πλαστοπροσωπία στο διαδίκτυο με πρόθεση να την βλάψει και την εκ προθέσεως πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.

Να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ ως αποζημίωση σε υπόθεση πορνογραφικής εκδίκησης μη διασημοτήτων ήταν 8,9 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία έλαβε ένα ζευγάρι στο Σιάτλ, πέρυσι την άνοιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ