Επική τούμπα: Διευθυντής ισπανικής εφημερίδας πέφτει από την καρέκλα του σε ζωντανή εκπομπή [βίντεο] - iefimerida.gr

Επική τούμπα: Διευθυντής ισπανικής εφημερίδας πέφτει από την καρέκλα του σε ζωντανή εκπομπή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια τούμπα που θα του μείνει αξέχαστη είχε ο επικεφαλής μεγάλης ισπανικής εφημερίδας κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Ο Μπιέτο Ρούμπιντο Ραμόντε, διευθυντής της τρίτης μεγαλύτερης ισπανικής εφημερίδας ABC, ετοιμαζόταν να παραχωρήσει συνέντευξη στον Αργεντίνο παρουσιαστή Εντουάρντο Φέινμαν στο κανάλι της λατινικής Αμερικής A24.

Στο ξεκαρδιστικό πλάνο, ο Ρουμπίντο Ραμόντε σηκώνεται από την περιστρεφόμενη καρέκλα του για να χαιρετήσει τον παρουσιαστή. Αλλά την ώρα που του λέει πως «είναι τεράστια ευχαρίστηση» να βρίσκεται στην εκπομπή, έρχεται η καταστροφική στιγμή.

Ο διευθυντής της εφημερίδας κάθεται στην άκρη της καρέκλας του και οι ρόδες της γυρίζουν και προτού προλάβει ο παρουσιαστής να του πει «προσέξτε...» πέφτει κάτω, βρίζοντας.

Ο παρουσιαστής, εκείνη τη στιγμή, ακούγεται να λέει χαμηλόφωνα στους παραγωγούς του «Ωχ, έπεσε». Ωστόσο, αμέσως σπεύδει να τον βοηθήσει και τον ρωτάει: «Είστε καλά; Αχ, αυτές οι καρέκλες! Όλα καλά;».

Ο Ρουμπίντο Ραμόντε, κατακόκκινος και εμφανώς αμήχανος, πιάνει το χέρι του παρουσιαστή και ρίχνει ένα ζοφερό χαμόγελο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ