ΣΒΑΠ: Κρίσιμη για το επιχειρηματικό κλίμα η ορθή ενημέρωση από την κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά - iefimerida.gr

ΣΒΑΠ: Κρίσιμη για το επιχειρηματικό κλίμα η ορθή ενημέρωση από την κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά

Ορθή ενημέρωση από την κυβέρνηση ζητά ο ΣΒΑΠ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορθή ενημέρωση από την κυβέρνηση και καθησυχασμός από τα ανεξέλεγκτα γεγονότα στα εξωτερικά θέματα της χώρας ζητά ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς σημειώνοντας ότι το επιχειρηματικό κλίμα εύκολα τραυματίζεται.

«Το επιχειρηματικό κλίμα είναι σε οριακό σημείο και εύκολα τραυματίζεται με ανεπανόρθωτες συνέπειες όταν φορτίζεται και από την συγκυρία των εξελίξεων στα εξωτερικά θέματα και στην εξωτερική πολιτική της χώρας. Η κυβέρνηση οφείλει να προσέξει τις ευαισθησίες της οικονομίας από τις διαταραχές που προκαλούν οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις ανησυχίας, κυρίως στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Χρήσιμο για την οικονομία είναι από την πλευρά της Κυβέρνησης η ορθή ενημέρωση και ο καθησυχασμός από τα ανεξέλεγκτα γεγονότα.»

Την δήλωση αυτή έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς, κ. Δημήτρης Μαθιός αναφερόμενος στην ένταση της προβολής επεισοδίων που προκαλεί η Τουρκία προσθέτοντας ότι «η ανησυχία στην επιχειρηματική αγορά έχει ίσως ξεχωριστές διαστάσεις αλλά σε συνδυασμό με την προσπάθεια επαναφοράς της οικονομίας στην κανονικότητα είναι, νομίζω, απόλυτα δικαιολογημένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ