Εταιρία πορνό μηνύει την βασιλική οικογένεια της Αραβίας- Για απλήρωτα χρέη ύψους 90.000 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Εταιρία πορνό μηνύει την βασιλική οικογένεια της Αραβίας- Για απλήρωτα χρέη ύψους 90.000 ευρώ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας έκανε μήνυση μία γαλλική εταιρία παραγωγής πορνό για απλήρωτο λογαριασμό ύψους 90.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η εταιρία παραγωγής ταινιών πορνό, υποστηρίζει πως ο Πρίγκιπας Σάουντ αλ Φαισάλ, είχε ζητήσει όσο ήταν εν ζωή να γυριστούν ταινίες πορνό με πρωταγωνίστρια την ερωμένη του, οι οποίες θα ήταν καθαρά για προσωπική χρήση, αλλά είχε ξεχάσει να πληρώσει τον... λογαριασμό.

Εταιρία πορνό μηνύει την βασιλική οικογένεια της Αραβίας- Για απλήρωτα χρέη ύψους 90.000 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τα γυρίσματα είχαν γίνει στο Παρίσι, ενώ ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας, ο οποίος εκτελούσε και χρέη υπουργού Εξωτερικών, έστελνε τακτικά διορθώσεις και σημειώσεις με τις... απαιτήσεις του.

Οι ταινίες μάλιστα, σύμφωνα με την εταιρία, γυρίστηκαν τόσο στο πολυτελές οικογενειακό διαμέρισμα κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όσο και σε δωμάτια ξενοδοχείου.

Η εταιρία παραγωγής αναφέρει πως οι λογαριασμοί δεν πληρώθηκαν ποτέ από τον Πρίγκιπα, ο οποίος πέθανε το 2015 με αποτέλεσμα τώρα να μηνύει όλη την βασιλική οικογένεια.

Εταιρία πορνό μηνύει την βασιλική οικογένεια της Αραβίας- Για απλήρωτα χρέη ύψους 90.000 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τα έγγραφα του δικαστηρίου δείχνουν ότι η εταιρεία επιθυμεί το αντίστοιχο ποσό των περίπου 90.000 ευρώ, τα οποία θα έπρεπε να είχαν δοθεί από την εταιρεία που διαχειρίζεται την ακίνητη περιουσία Πρίγκιπα Σαούντ.

Και μπορεί βέβαια το ποσό είναι πολύ μικρό σε σχέση με την κολοσσιαία περιουσία της βασιλικής οικογένειας, η πληρωμή του όμως θα αποδείξει ότι το διαμέρισμα του Παρισιού ήταν όντως ο τόπος που ο Πρίγκιπας εκπλήρωνε τα ακατάλληλα γούστα του.

Από την άλλη πλευρά, τα παιδιά του Σάουντ αλ Φαισάλ αμφισβητούν ότι ο πατέρας τους είχε συμμετάσχει σε τέτοιες δραστηριότητες και αρνούνται να καταβάλουν το υποτιθέμενο χρέος.

Φωτογραφία: Wikipedia

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ