Η Μαρία Κορινθίου ευχήθηκε χρόνια πολλά με λευκό κορμάκι και αυτιά κουνελιού και δέχθηκε κριτική [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μαρία Κορινθίου ευχήθηκε χρόνια πολλά με λευκό κορμάκι και αυτιά κουνελιού και δέχθηκε κριτική [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία με ένα λευκό κορμάκι ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου για να ευχηθεί Χρόνια Πολλά και ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει σάλο και πάλι.

Η ηθοποιός πόζαρε με ένα λευκό κορμάκι και αυτιά από κουνελάκι, ευχόμενη Χρόνια Πολλά στους ακόλουθούς της, οι οποίοι έσπευσαν να την αποθεώσουν για άλλη μία φορά.

Ωστόσο, υπήρξε και κάποια που την κατέκρινε για την επιλογή της να αναρτήσει μια φωτογραφία με εσώρουχα, γιορτινή μέρα.

Χρόνια πολλά! __________ #Easter #easterbunny #happyeaster #eastersunday #mariakorinthiou #actress

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) on Apr 8, 2018 at 1:32pm PDT

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) on Mar 29, 2018 at 7:28am PDT


Η φωτογραφία που ανάρτησε πριν από μία εβδομάδα περίπου

Η ηθοποιός δεν το άφησε ασχολίαστο και έσπευσε να απαντήσει: «δεν νομίζω ότι είναι γυμνή η φωτογραφία....μάλλον σε κάποιους απλά αρέσει να θεωρούν ότι είναι γυμνή για να σχολιάζετε ........ούτε την προηγούμενη βδομάδα ήτανε γυμνή....κάνε ένα scroll στο timeline μου και πες μου ποια φωτογραφία είναι γυμνή. Μην «βλέπετε» αυτό που παρακαλάτε να λιθοβολήσετε. Γίνεται μία φασαρία απλά για να γίνεται! Οκ, εντάξει....παίξτε μπάλα....χρόνια την παίξω και την πετάω και πίσω! Χρόνια πολλά!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ