Η Κιμ Καρντάσιαν με το μικροσκοπικότερο μπικίνι ever [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν με το μικροσκοπικότερο μπικίνι ever [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ακολουθείτε την Κιμ Καρντάσιαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα ξέρετε ήδη πως αυτή και η αδερφή της Κόρτνεϊ κάνουν διακοπές στα τροπικά νησιά Turks και Caicos.

Ενώ απολαμβάνουν τον ήλιο, η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών μοιράστηκε χθες μια κοντινή της φωτογραφία με ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Το αστέρι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε μια ολόσωμη selfie που έχει τραβηχτεί στο μπάνιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει, με ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι της Chanel.

A post shared by Kim Kardashian Snapchats (@kimkardashiansnap) on Apr 8, 2018 at 12:27pm PDT

Θαυμάζοντας την άψογη φυσική της κατάσταση (ίσως για να αποδείξει πως η αντανάκλασή της δεν έχει υποστεί photoshop), η Κιμ δημοσίευσε μια σειρά από σύντομα βίντεο μπροστά στον καθρέφτη, όπου πειράζει την πλεξούδα των μαλλιών της, κάνοντας μικρο-προσαρμογές στη γωνία της κάμερας.

A post shared by Kim Kardashian Snapchats (@kimkardashiansnap) on Apr 8, 2018 at 9:00am PDT

Η 37χρονη τηλεπερσόνα ανέβασε επίσης άλλη μία φωτογραφία με τα μαυρισμένα πόδια της και τα φρεσκοβαμμένα νύχια της στην άμμο, ενώ δεν παρέλειψε να αναρτήσει και ένα βίντεο που την δείχνει να ισορροπεί πάνω σε ένα κανό, δαμάζοντας τα κύματα των ωκεανών.

A post shared by Kim Kardashian Snapchats (@kimkardashiansnap) on Apr 9, 2018 at 7:07am PDT

Όπως και η Κιμ, έτσι και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απόδραση στην Καραϊβική, μοιράζοντας κάποιες φωτογραφίες της με μπικίνι, αλλά και την ώρα που κάνει ποδήλατο.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Apr 9, 2018 at 12:52pm PDT

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Apr 8, 2018 at 8:17am PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ