Η κόρη του Ρώσου πρώην κατασκόπου, Γιούλια Σκριπάλ, παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο - iefimerida.gr

Η κόρη του Ρώσου πρώην κατασκόπου, Γιούλια Σκριπάλ, παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η Γιούλια Σκρίπαλ (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεαματική βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της Γιούλια Σκρίπαλ, μετά την επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα στο Σάλσμπερι, με αποτέλεσμα να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Επικαλούμενο πηγές το βρετανικό δίκτυο Skynews μεταδίδει ότι η 33χρονη επρόκειτο να βγει χθες από το νοσοκομείο, αλλά δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσει κατά πόσον αυτό όντως συνέβη. Σήμερα οι γιατροί της αναμένεται να προβούν σε δηλώσεις.

Η κόρη του Ρώσου πρώην κατασκόπου, Γιούλια Σκριπάλ, παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο  | iefimerida.gr 0

Η Γιούλια Σκρίπαλ και ο 66χρονος πατέρας της, ο Ρώσος πρώην διπλός πράκτορας Σεργκέι Σκρίπαλ, έχασαν τις αισθήσεις τους σ’ ένα παγκάκι στο κέντρο του Σάλσμπερι πριν από πέντε εβδομάδες, αφού είχαν προηγουμένως μολυνθεί με τον νευροπαραλυτικό παράγοντα Novichok, που είχαν βάλει οι άγνωστοι δράστες στο χερούλι της εξώπορτας του σπιτιού του. Η Γιούλια είχε φθάσει την προηγουμένη από το σπίτι της στη Μόσχα για να επισκεφθεί τον πατέρα της. Αμφότεροι νοσηλεύθηκαν επί έναν μήνα σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης, αλλά η υγεία τους βελτιώθηκε πρόσφατα θεαματικά.

Σε δήλωσή της την περασμένη εβδομάδα η 33χρονη είχε πει ότι δυνάμωνε κάθε μέρα που περνούσε και από το νοσοκομείο είπαν ότι η γυναίκα δεν έβλεπε την ώρα να πάρει εξιτήριο. Στα τέλη Μαρτίου η πρωθυπουργός της Βρετανίας αποκάλυψε ότι οι γιατροί ενημέρωσαν πατέρα και κόρη ότι «μπορεί να μην αναρρώσουν ποτέ πλήρως», κι ότι πάνω από 130 άτομα ενδέχεται να εκτέθηκαν στο Novichok.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ