Ανείπωτη τραγωδία στην Ινδία: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό -27 μαθητές νεκροί [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανείπωτη τραγωδία στην Ινδία: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό -27 μαθητές νεκροί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατριχίλα σε όλο τον κόσμο από την σοκαριστική είδηση από την Ινδία: Ενα σχολικό λεωφορείο βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε γκρεμό, παρασύροντας στον θάνατο τουλάχιστον 30 ανθρώπους.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και το λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων.

Τουλάχιστον 27 παιδιά και τρεις ενήλικες έχασαν τη ζωή τους. Μεταξύ των θυμάτων είναι και δύο δάσκαλοι και ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου.

Τουλάχιστον 13 επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία της περιοχής, ορισμένοι φέροντας σοβαρά τραύματα. Τα σωστικά συνεργεία ακόμα εξετάζουν το σημείο της συντριβής, καθώς στο λεωφορείο υπολογίζεται πως επέβαιναν έως και 45 άτομα. Τα περισσότερα παιδιά ήταν μαθητές δημοτικού σχολείου, κάτω των 10 ετών, σύμφωνα με το πρακτορείο Press Trust of India.

Το δυστύχημα έγινε στο κρατίδιο Χιμάτσαλ Πραντές της βόρειας Ινδίας, στους πρόποδες των Ιμαλαΐων.

Συγκλονισμένος από την τραγωδία δήλωσε ο Πρόεδρος της Ινδίας Ραμ Ναθ Κοβίντ. «Αισθάνομαι απέραντη θλίψη για την είδηση του τραγικού δυστυχήματος με το σχολικό λεωφορείο στην Κάνγκρα του Χιμάτσαλ Πραντές. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών», έγραψε στο twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ