Τι αποκάλυψε στην Όπρα η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον - iefimerida.gr

Τι αποκάλυψε στην Όπρα η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Όπρα Γουίνφρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και έχει ζήσει από πρώτο χέρι την αρνητική πλευρά της δημοσιότητας, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρι ότι θέλει να ακολουθήσει καριέρα στο τραγούδι και την υποκριτική, όπως η μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Σε μια αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη, η 19χρονη Μπόμπι Κριστίνα, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το θάνατο της μητέρας της, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι συνεχώς ακούει το πνεύμα της Χιούστον, που της δίνει κουράγιο να συνεχίσει.

Απαντώντας σε ερώτηση αν αισθάνεται ότι τη βαραίνει το ταλέντο και η επιτυχία της μητέρας της, η 19χρονη δήλωσε ότι «η πίεση είναι μεγάλη, όμως εκείνη με προετοίμασε γι' αυτό». Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι μέχρι το θάνατό της, δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο διάσημη ήταν η μαμά της σε όλο τον πλανήτη.

Παράλληλα, μίλησε και για την τελευταία μέρα που έζησε μαζί της, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους πέρασαν πολλές ώρες στο κρεβάτι αγκαλιασμένες, μιλώντας για θέματα της καθημερινότητάς τους, «σαν δυο καλές φίλες».

Η νεαρή αναφέρθηκε και στις φήμες που ακολούθησαν το θάνατο της μητέρας της, την οποία υπερασπίστηκε λέγοντας ότι όλοι όσοι μιλάνε αρνητικά για τη Χιούστον και βγάζουν κακεντρεχείς ιστορίες από το κεφάλι τους, δεν τη γνώριζαν πραγματικά. «Δεν είναι η μαμά μου αυτή που περιγράφουν», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Μπόμπι Κριστίνα παραδέχτηκε ότι αν πριν μερικούς μήνες κάποιος της έλεγε ότι η μητέρα της θα πεθάνει, θα πάθαινε πανικό, θεωρώντας ότι δεν θα τα κατάφερνε μόνη της. Σήμερα όμως, νιώθει ότι αρχίζει να συμφιλιώνεται με την ιδέα ότι δεν θα την ξαναδεί ποτέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ