«Πλούτισε» με το διαζύγιό του ο Ράσελ Κρόου -3,7 εκατ. δολάρια έβγαλε από τη δημοπρασία αντικειμένων του - iefimerida.gr

«Πλούτισε» με το διαζύγιό του ο Ράσελ Κρόου -3,7 εκατ. δολάρια έβγαλε από τη δημοπρασία αντικειμένων του

Ο Ράσελ Κρόου (Φωτογραφία: AP/ Rick Rycroft)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η... τέχνη του διαζυγίου αποδείχθηκε τελικά επικερδής για τον Ράσελ Κρόου. Του απέφερε 3,7 εκατ. δολάρια.

Μετά τον χωρισμό του, ο ηθοποιός αποφάσισε να πουλήσει σε δημοπρασία πολλά αντικείμενα από τη συλλογή του, την ημέρα που θα γιόρταζε κανονικά την 15η επέτειο του γάμου του με την Ντανιέλ Σπένσερ.

Ενα άρμα από τον «Μονομάχο», ένα χρυσό ρολόι Rolex, ένα βιολί 128 ετών ήταν ανάμεσα στα αντικείμενα που πωλήθηκαν στην «Τέχνη του διαζυγίου», όπως ονομάστηκε αυτή η δημοπρασία, που έγινε στο Σίδνεϊ.

Περίπου 200 κοστούμια ταινιών του, ανάμεσά τους και εκείνα του «Μονομάχου», του «Master and Commander: Στα πέρατα του κόσμου», αλλά και από την ταινία «The Insider» επίσης πωλήθηκαν.

Κάποια αντικείμενα ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες του οίκου Sotheby’s, σε ό,τι αφορά την τιμή που «έπιασαν», όπως οι χειροπέδες που φορούσε ο Κρόου στον «Μονομάχο», που αναμενόταν να πουληθούν για 1.535 δολάρια, αλλά κάποιος έδωσε 32.000 δολάρια για να τις αποκτήσει. Οσο για το άρμα από την ίδια ταινία, έπιασε 65.000 δολάρια, ένα ξύλινο σπαθί πουλήθηκε για 20.000 δολ. και ένα μεταλλικό για 70.000 δολάρια.

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράσελ Κρόου δημοπρασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ