Συμπλοκή με πυροβολισμούς σε μπαρ στην Τρούμπα -Δύο τραυματίες - iefimerida.gr

Συμπλοκή με πυροβολισμούς σε μπαρ στην Τρούμπα -Δύο τραυματίες

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπλοκή με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε μπαρ στην Τρούμπα, στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Η συμπλοκή έγινε στην οδό Νοταρά, στις 5 τα ξημερώματα. Δύο Ελληνες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια και εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχαν προκληθεί από σφαίρες.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο μπαρ βρήκαν κάλυκες στο σημείο. Πλέον, παίρνουν καταθέσεις από τους τραυματίες και τους υπαλλήλους, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Σε τηλεφωνική συνομιλία του iefimerida με θαμώνα που βρισκόταν στην Τρούμπα, μας είπε ότι η φασαρία «ξεκίνησε από χώρο ενός διπλανού μαγαζιού και όχι από αυτό που βρισκόμουν εγώ. Φαντάσου δεν άκουσα καν πυροβολισμούς, είδα όμως που πετούσαν φωτοβολίδες και ποτήρια».

Όπως περιγράφει, η φασαρία ξεκίνησε από τον εξωτερικό χώρο άλλου μαγαζιού και γρήγορα εξαπλώθηκε σε ολόκληρη τη Νοταρά επομένως και μπροστά από όλα τα μαγαζιά στον συγκεκριμένο δρόμο.

«Φανταστείτε η φασαρία είχε ξεκινήσει 60 μέτρα πιο κάτω από εκεί που βρισκόμουν και συνεχίστηκε έως το τέλος του δρόμου, στη διασταύρωση δηλαδή με τη Μπουμπουλίνας». Συνεχίζοντας, τονίζει πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί θαμώνων ή εργαζομένων στο συγκεκριμένο μαγαζί, καθώς δεν σημειώθηκε κάποια φασαρία στο εσωτερικό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συμπλοκή πυροβολισμοί Τρούμπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ