Τζανακόπουλος για τους 2 στρατιωτικούς: Περιμένουμε από την Τουρκία να επιστρέψει στον δρόμο της λογικής - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος για τους 2 στρατιωτικούς: Περιμένουμε από την Τουρκία να επιστρέψει στον δρόμο της λογικής

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται και πιέζει διπλωματικά και πολιτικά, για την ταχύτερη διευθέτηση του ζητήματος των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Η κυβέρνηση αναμένει από την Τουρκία να επιστρέψει σύντομα στον δρόμο της λογικής και της σύνεσης καθώς η στρατηγική της όξυνσης που έχει επιλέξει δεν είναι επωφελής ούτε για την ίδια την Τουρκία ούτε για την ευρύτερη περιοχή μας», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε συνέντευξη στο «Εθνος της Κυριακής» και εξέφρασε την εκτίμηση ότι αργά ή γρήγορα θα το κατανοήσουν αυτό οι γείτονές μας.

Σε ερώτηση για τις περικοπές συντάξεων το 2019, ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε ότι όλα εξαρτώνται από την δημοσιονομική πορεία της χώρας αλλά και από τη συνθήκη που θα δημιουργήσει η έξοδος από την επιτροπεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ