Ο Τζάστιν Μπίμπερ πέρασε πάνω από 100 ώρες για να γεμίσει το στήθος του με τατουάζ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Τζάστιν Μπίμπερ πέρασε πάνω από 100 ώρες για να γεμίσει το στήθος του με τατουάζ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά πάνω από 100 ώρες πέρασε ο Τζάστιν Μπίμπερ για να γεμίσει το σώμα του με τατουάζ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο τραγουδιστής, μάλιστα πόζαρε χωρίς μπλούζα για τη φωτογραφία, επιδεικνύοντας το «περίπλοκο έργο που χρειάστηκε πάνω από 3 μήνες για να γίνει».

If tattooed didn’t hurt everyone would have them. Well maybe not very one!!Over a hundred hours of hart work on my body and I wouldn’t take back a single one.. I ABSOLUTELY LOVE ART AND IVE MAde my body a canvas and it’s SO MUCH FUN

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Apr 4, 2018 at 12:11pm PDT

Παράλληλα με τη φωτογραφία, ο 24χρονος έγραψε»: «Αν το να σου κάνουν τατουάζ δεν πονάει, τότε όλοι θα έκαναν. Καλά ίσως μόνο ένα. Πάνω από 100 ώρες σκληρής δουλειάς στο σώμα μου και δεν μετανιώνω για καμία. Λατρεύω την τέχνη και έκανα το σώμα μου καμβά και είναι τόσο διασκεδαστικό».

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Mar 8, 2018 at 10:47pm PST

Μεταξύ των τατουάζ του μπορεί να διακρίνει κανείς μια σειρά από ζώα όπως ένα λιοντάρι, μια αρκούδα, μια τίγρη, έναν αετό και μια κουκουβάγια.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Jul 23, 2017 at 5:50pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζάστιν Μπίμπερ τατουάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ