Φωτογραφίες: Ο Τσίπρας οικογενειακώς πηγαίνει με σκάφος του λιμενικού στην Τήλο - iefimerida.gr

Φωτογραφίες: Ο Τσίπρας οικογενειακώς πηγαίνει με σκάφος του λιμενικού στην Τήλο

Ο Αλέξης Τσίπρας σε σκάφος του Λιμενικού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Τήλο βρίσκεται από χθες τις 11:30 το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με την οικογένειά του και αναμένεται να μείνουν εκεί ως και την Τρίτη του Πάσχα.

Η οικογένεια Τσίπρα μετέβη στη Ρόδο την Μεγάλη Πέμπτη, με πτήση της Olympic Airways και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε σκάφος του λιμενικού το οποίο τους μετέφερε στην Τήλο.

Σύμφωνα με το blackmonday.gr -το οποίο δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες- μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, την σύντροφό του Περιστέρα και τα δυο τους παιδιά, βρίσκεται και ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Φωτογραφίες: Ο Τσίπρας οικογενειακώς πηγαίνει με σκάφος του λιμενικού στην Τήλο  | iefimerida.gr 0

Ολοι τους είναι καλεσμένοι του δημοσιογράφου και διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θανάση Καρτερού, ο οποίος διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Λουπάκη εξοχική κατοικία στο Μεγάλο Χωριό Τήλου.

Παρότι η επίσκεψη είναι ιδιωτική και δεν περιλαμβάνει επίσημες συναντήσεις με αιρετούς παράγοντες ή φορείς, υπήρξε ιδιαίτερη προετοιμασία για την υποδοχή του πρωθυπουργού.

Κατά την άφιξή του στο νησί, ήταν ιδιαίτερα φιλικός, με κάζουαλ ντύσιμο.

Ωστόσο, άνθρωπος της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα, ζητούσε από κατοίκους του νησιού που επιδίωκαν να τον απαθανατίσουν τη διαγραφή των φωτογραφιών που έβγαλαν.

Φωτογραφίες: Ο Τσίπρας οικογενειακώς πηγαίνει με σκάφος του λιμενικού στην Τήλο  | iefimerida.gr 1

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, πιθανώς να επισκεφθεί και το νησί της Νισύρου, ενώ στη Ρόδο θα βρίσκεται στις 16 & 17 Απριλίου 2018, σε επίσημη επίσκεψη, συμμετέχοντας στις εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ