Μίλαν: Επιβράβευσε Γκατούζο με 3ετές συμβόλαιο - iefimerida.gr

Μίλαν: Επιβράβευσε Γκατούζο με 3ετές συμβόλαιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον πάγκο της Μίλαν θα βρίσκεται έως το καλοκαίρι του 2021 ο Τζενάρο Γκατούζο, «εξαργυρώνοντας» με νέο τριετές συμβόλαιο τη δουλειά που έχει κάνει στους «ροσονέρι» στο μικρό χρονικό διάστημα που κατέχει τα ηνία του συλλόγου.

Ο πρώην αμυντικός μέσος των επτάκις πρωταθλητών Ευρώπης δεν έχει κοουτσάρει ποτέ στο παρελθόν ομάδα της Serie A, πριν «προωθηθεί» από τα τμήματα υποδομής στην «πρώτη» ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο αντικαθιστώντας τον Βιντέντσο Μοντέλα, ο οποίος απολύθηκε μετά από σερί άσχημων αποτελεσμάτων.

Αρχικά προσλήφθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο, θα συνεχίσει στα καθήκοντά του μέχρι τον Ιούνιο του 2021. «Η διοίκηση αποφάσισε να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του Τζενάρο Γκατούζο για να τον ανταμείψει για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει ενώ ακόμη δεν τελείωσε το πρωτάθλημα» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Μίλαν.

«Ελπίζουμε να συνεχίσουμε όπως κάνουμε τους 4 τελευταίους μήνες. Εύχομαι τα πράγματα να γίνουν ακόμη καλύτερα και να οδηγήσουμε τη Μίλαν εκεί που πρέπει να βρίσκεται», τόνισε από την πλευρά του ο Ιταλός προπονητής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίλαν Τζενάρο Γκατούζο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ