Ερχονται κρύο, βροχές και καταιγίδες - iefimerida.gr

Ερχονται κρύο, βροχές και καταιγίδες

καιρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειμωνιάτικο και πάλι το σκηνικό του καιρού, καθώς έρχονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι έντονες. Οι βροχές θα είναι αρχικά ασθενείς, στη συνέχεια όμως θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

Στα ορεινά αναμένεται να σημειωθούν και χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7 με 8 μποφόρ στα πελάγη, ενώ οι μετεωρολόγοι περιμένουν να σημειωθεί και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική τα χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι τοπικές βροχές αρχικά στα ανατολικά και βόρεια, ενώ θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 8 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη χιονόνερο και χιόνια θα πέσουν στα γύρω ορεινά και ημιορεινά, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 3 έως 6 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ