Λυμπερόπουλος για την Uber: Οποιος δεν τηρεί τους νόμους να αποχωρεί και να μας γράφει - iefimerida.gr

Λυμπερόπουλος για την Uber: Οποιος δεν τηρεί τους νόμους να αποχωρεί και να μας γράφει

φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ας καταλάβουν όλοι ότι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα την υπερασπίζονται και θα την τιμούν».

Ετσι ξεκινά η ανάρτηση του προέδρου οδηγών ταξί Θύμιου Λυμπερόπουλου, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Uber ότι προσωρινά, διακόπτει την υπηρεσία UberX.
Ολόκληρη η ανάρτηση-σχόλιο του Θύμιου Λυμπερόπουλου

«Ας καταλάβουν όλοι, ότι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα την υπερασπίζονται και θα την τιμούν.
Ο νόμος 4530/2018 είναι προάσπιση των οικονομικών συμφερόντων της χώρας μας και των Ελλήνων πολιτών. Και πιστώνεται στην κυβέρνηση και στην ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, τον κ. Σπίρτζη και τον κ. Μαυραγάνη.
Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή δεν τον συμφέρει να τηρεί και να σέβεται τους νόμους της χώρας μας μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει…
Δικαιοσύνη στην οικονομία και δικαίωση της εργασίας επεδίωξε -και το πέτυχε- μόνο η κυβέρνηση. Ουδείς από τα υπόλοιπα κόμματα. Κι αυτό δεν το ξέραμε…» καταλήγει ο Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος Uber ανάρτηση ταξί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ