Διανομή τροφίμων στις ευάλωτες οικογένειες του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ - iefimerida.gr

Διανομή τροφίμων στις ευάλωτες οικογένειες του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” βρέθηκε ξανά κοντά σε άτομα και οικογένειες που έχουν γνωρίσει περισσότερο από τον καθένα το σκληρό πρόσωπο της οικονομικής κρίσης, ζώντας υπό αντίξοες συνθήκες κάτω από το όριο της φτώχειας.

Το κλιμάκιο της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ” μοίρασε λάδι, τυρί, κρέας, νωπά προϊόντα και είδη παντοπωλείου στο Δήμο Δάφνης και το Δήμο Ζωγράφου στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ). Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”, ως εταίρος στην σύμπραξη 40 του Κεντρικού Τομέα με επικεφαλής την Περιφέρεια Αττικής, έσπευσε για άλλη μια φορά να προσφέρει βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συμμετέχει συνολικά σε τέσσερις παρόμοιες συμπράξεις στην Αττική με στόχο τη στήριξη ευπαθών ομάδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ