«Σκοτωμός» υποψηφιων βουλευτών της ΝΔ για μια θέση στα τηλεοπτικά πλάνα - iefimerida.gr

«Σκοτωμός» υποψηφιων βουλευτών της ΝΔ για μια θέση στα τηλεοπτικά πλάνα

«Σκοτωμός» υποψηφιων βουλευτών της ΝΔ για μια θέση στα τηλεοπτικά πλάνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκοτωμός για μια θέση στα...τηλεοπτικά πλάνα έγινε μεταξύ ορισμένων απο τα στελέχη της Νεας Δημοκρατίας στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος που μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ειναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξαν νυν αλλα και υποψήφιοι βουλευτές οι οποίοι έστειλαν απο νωρίς στη Συγγρού πρόσωπα από την ασφάλεια τους ή ανθρώπους από τα γραφεία τους για να πιάσουν θέση στις πρώτες σειρες προκειμένου να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μέσα στα πλάνα που έστενε η ΝΕΤ στην διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της ομιλίας Σαμαρα.

Ανάμεσα σε εκείνους που μερίμνησαν να στείλουν ανθρώπους τους για να πιάσουν θέση ήταν ο Βασίλης Κικίλιας και ο Προκόπης Παυλόπουλος οι οποίοι πολιτεύονται στην Α Αθηνων. Αντίθετα, υπήρξαν στελέχη τα οποία επέλεξαν να βρίσκονται στις τελευταίες σειρές όπως ο Κωστής Χατζηδάκης (Β Αθηνών, ο Κ. Τζιαβάρας (Ηλείας) αλλα και ο Ν. Μηταράκης (Α Αθηνων) και Α. Ψυχάρης (Α Αθηνών) ο οποίος μάλιστα επέλεξε να καθίσει ανάμεσα στους ΟΝΝΕΔίτες που παρακολούθησαν την ομιλία Σαμαρα.

Αίσθηση προκάλεσε επίσης η «προτίμηση» του τηλεοπτικού σκηνοθέτη σε πρόσωπα όπως ο πρώην Γραμματέας Ενημέρωσης και υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής κ. Λειβαδάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ