Σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα για να σώσουν 4 άτομα από πνιγμό [βίντεο] - iefimerida.gr

Σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα για να σώσουν 4 άτομα από πνιγμό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγιο είχαν τέσσερις άνθρωποι που σώθηκαν από πνιγμό στην ακτή του Βόρειο Γιορκσάιρ από μια ανθρώπινη αλυσίδα.

Ένας άνδρας γλίστρησε την ώρα που έκανε βόλτα στο Ρεντκάρ και «χτυπήθηκε από άγρια κύματα» λίγο μετά τις 4 το απόγευμα την περασμένη Παρασκευή, ανέφερε το Λιμενικό.

Ένας άλλος που προσπάθησε να τον βγάλει έξω, τελικά γλίστρησε κι αυτός και αμέσως μετά άλλοι δύο περαστικοί είχαν την ίδια τύχη.

Το πλάνο δείχνει και τους τέσσερις να προσπαθούν να ανέβουν πάνω στον κεκλιμένο τοίχο, με τα κύματα να τους παρασύρουν διαρκώς προς τα μέσα.

Οι περαστικοί που είδαν το σκηνικό σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα και κατάφεραν να τους βγάλουν σώους και αβλαβείς.

Ο Ντέιβ Κοκς, τοπικός διευθυντής επιχειρήσεων του Λιμενικού, δήλωσε: «Ήταν μια σειρά γεγονότων που θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε πολλαπλούς θανάτους. Η θάλασσα στο Ρέντκαρ είναι πολύ τραχιά ως αποτέλεσμα του συνδυασμού των ισχυρών ανέμων και των ιδιαίτερα ψηλών κυμάτων και τα τέσσερα άτομα χρειάζονταν διάσωση. Κατά τύχη και οι τέσσερις διασώθηκαν ζωντανοί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ