Η Κιμ Καρντάσιαν μόλις δημοσίευσε το πρώτο οικογενειακό πορτρέτο [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν μόλις δημοσίευσε το πρώτο οικογενειακό πορτρέτο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε ένα νέο οικογενειακό πορτρέτο στο Instagram χθες το απόγευμα και σε αυτό περιλαμβάνεται, για πρώτη φορά, η μικρότερη κόρη τους, Σικάγο.

Η φωτογραφία, που ελήφθη το Πάσχα, δείχνει όλη την πενταμελή οικογένεια: Κιμ, Κάνιε, η 4χρονη Νορθ, ο 2χρονος Σεντ και η τριών μηνών Σικάγο.

Η τηλεπερσόνα, μέχρι πρότινος είχε μοιραστεί selfies με την μικρότερη κορούλα της, αλλά είναι η πρώτη φωτογραφία όλης της οικογένειας.

I don’t think you really understand how hard it is to take a good family pic. This was all we got before all three kids started crying. I think I cried too

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 4, 2018 at 4:08pm PDT

«Δε νομίζω ότι μπορείτε πραγματικά να καταλάβαιτε πόσο δύσκολο είναι να τραβήξεις μια καλή οικογενειακή φωτογραφία. Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε προτού αρχίσουν και τα τρία παιδιά να κλαίνε. Νομίζω πως έκλαψα κι εγώ» έγραψε η Κιμ στη λεζάντα.

Λίγο μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας στο Instagram, αποκάλυψε άλλο ένα μυστικό από τα παρασκήνια της φωτογράφησης στο Twitter. Προφανώς «με το ένα χέρι κρατούσε το μωρό και με το άλλο κρατούσε σφιχτά το πίσω μέρος του πουκάμισου του Σεντ γιατί ήθελε να φύγει».

Αν και η διαδικασία λήψης της φωτογραφίας ακουγόταν λίγο χαοτική, το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά γλυκό. Φυσικά, κάθε μέλος της οικογένειας έχει διαφορετική πόζα, με την Κιμ να σμίγει τα φρύδια της, τον Κάνιε με την κλασική στάση του, την Νορθ να κάνει το σήμα της ειρήνης, τον Σεντ να κοιτά κάπου αλλού και την Σικάγο να κοιμάται.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 4, 2018 at 9:25am PDT

Η Καρντάσιαν μοιράστηκε επίσης μια άλλη φωτογραφία που δείχνει μια τρυφερή στιγμή μεταξύ αυτής και του γιου της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ