«Σκάνδαλο, ανοησίες...» -Οι Τούρκοι ειρωνεύονται τον Κατρούγκαλο για το «η Τουρκία δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο στο Αιγαίο» - iefimerida.gr

«Σκάνδαλο, ανοησίες...» -Οι Τούρκοι ειρωνεύονται τον Κατρούγκαλο για το «η Τουρκία δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο στο Αιγαίο»

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ειρωνικά και επιθετικά σχόλια αντιμετώπισαν τα τουρκικά ΜΜΕ τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, ότι «η Τουρκία γνωρίζει πως δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο».

«Σκάνδαλο, ανοησίες...» -Οι Τούρκοι ειρωνεύονται τον Κατρούγκαλο για το «η Τουρκία δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο στο Αιγαίο» | iefimerida.gr 0

«Ανοησίες Ελλήνων πολιτικών: Η Τουρκία δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο στο Αιγαίο», γράφει η Milliyet μεταδίδοντας ως έκτακτη την είδηση.

Από την πλευρά της η Hurriyet μιλάει για προκλητικό λόγο από Έλληνα πολιτικό, ενώ η Gunes λέει: «Σκανδαλώδης δήλωση του Έλληνα αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών: Η Τουρκία δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο στο Αιγαίο».

«Σκάνδαλο, ανοησίες...» -Οι Τούρκοι ειρωνεύονται τον Κατρούγκαλο για το «η Τουρκία δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο στο Αιγαίο» | iefimerida.gr 1

Για «σκανδαλώδη λόγια» και κωμικές δηλώσεις κάνουν λόγο οι ειδησεογραφικοί ιστότοποι Cayyoluburada και Haberler, ενώ στο ίδιο ύφος και η Milat μιλάει για «κωμική δήλωση στην Ελλάδα».

Στον τουρκικό Τύπο δεν λείπουν και οι ειδησεογραφικές αναφορές στην επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στο τουρκικό προξενείο στην Αθήνα.

«Σκάνδαλο, ανοησίες...» -Οι Τούρκοι ειρωνεύονται τον Κατρούγκαλο για το «η Τουρκία δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο στο Αιγαίο» | iefimerida.gr 2

«Επίθεση με μπογιές στο Τουρκικό Προξενείο στην Αθήνα» γράφει η Yeni Safak, ενώ η Sabah επισημαίνει ότι οι περίπου 10 κουκουλοφόροι φώναζαν συνθήματα κατά της επιχείρησης στην Αφρίν.

«Σκάνδαλο, ανοησίες...» -Οι Τούρκοι ειρωνεύονται τον Κατρούγκαλο για το «η Τουρκία δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο στο Αιγαίο» | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ