Ολυμπιακός: Επαφές με Μαρτίνς - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Επαφές με Μαρτίνς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτό που φαίνεται σιγά σιγά να ξεχωρίζει για τον πάγκο του Ολυμπιακού, μετά την αποχώρηση του Οσκαρ Γκαρθία.

Ο Πορτογάλος που πριν από λίγο καιρό έλυσε τη συνεργασία του με τη Γκιμαράες αποτελεί την πιο σοβαρή περίπτωση που αρέσει στους Πειραιώτες.

«Ο Πέδρο Μαρτίνς που ήταν ήδη στο στόχαστρο του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι και τον Δεκέμβρη, επιστρέφει και πάλι στην κορυφή των προτεραιοτήτων για τον ελληνικό σύλλογο», αναφέρει η «A Bola» η οποία φυσικά κάνει αναφορά και στην απομάκρυνση του Όσκαρ Γκαρσία από το Λιμάνι. Από την πλευρά της, η «O Jogo» σημειώνει ότι «ο Πέδρο Μαρτίνς είναι στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού που βρίσκεται σε αναταραχή», ενώ γίνεται λόγος και για το ότι ο 47χρονος τεχνικός είναι ελεύθερος και μπορεί να μετακινηθεί σχετικά εύκολα στους «ερυθρόλευκους».

Πάντως, στον ΟΣΦΠ θέλουν άμεσα να τελειώσει το θέμα του νέου προπονητή και να σχεδιαστεί σύντομα το πλάνο για την νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μαρτινς προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ