One and Only: Οι ελληνικές χειροποίητες τσάντες που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, γίνονται με ένα βελονάκι - iefimerida.gr

One and Only: Οι ελληνικές χειροποίητες τσάντες που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, γίνονται με ένα βελονάκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιες φορές η ζωή μάς δείχνει τον δρόμο και χρειάζεται μόνο ένα τυχαίο γεγονός για να ανακαλύψουμε ότι οι δυνατότητές μας είναι μεγαλύτερες από όσο πιστεύαμε.

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια μικρή εισαγωγή στο βιβλίο της ζωής της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Μιας δυναμικής σχεδιάστριας που εδώ και λίγα χρόνια κατάφερε να βάλει τις χειροποίητες τσάντες της στις πιο fashion αθηναϊκές -και όχι μόνο, ντουλάπες.

Όχι, η Ειρήνη δεν δημιουργούσε τσάντες από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Όλα συνέβησαν πολύ ξαφνικά και μάλλον αυτό είναι που κάνει και την πορεία της τόσο αξιοθαύμαστη. Από το εμπόριο ρούχων στο οποίο υπήρχε οικογενειακή παράδοση, μέχρι τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ και το Real Estate, η Ειρήνη δοκίμασε τις δυνάμεις της, γέμισε το οπλοστάσιό της με γνώσεις και εμπειρίες, για να δημιουργήσει εν τέλει ένα από τα πιο επιτυχημένα brand στην Ελλάδα σήμερα. Το «One & Only».

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τις εκπληκτικές χειροποίητες τσάντες της Ειρήνης στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ one and only ειρήνη παπαδοπούλου τσάντες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ