Τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδας υποδέχτηκε ο Παυλόπουλος - iefimerida.gr

Τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδας υποδέχτηκε ο Παυλόπουλος

φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδας, δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που απασχολούν τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου, προτάθηκε στον Πρόεδρο η εξειδίκευση των δικαστών κατά κλάδο δικαίου (Ποινικό, Αστικό, Εμπορικό, Εργατικό, κ.λπ.), αλλά και η πρόσληψη επιστημονικών συνεργατών, που θα επικουρούν τους δικαστές στο έργο τους.

Επιπλέον, τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου έθεσαν το ζήτημα της αξιοποίησης των δικηγορικών εταιρειών από τις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές των υπουργείων, κάτι που ο κ. Παυλόπουλος αξιολόγησε ως θετικό.

Σημειώνεται ότι τον Σύνδεσμο Δικηγορικών Εταιρειών εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του ΔΣ Λεωνίδας Γεωργόπουλος, ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Κανελλόπουλος, ο γγ Μάριος Μπαχάς και τα μέλη Νίκος Κορίτσας, Σωτήριος Φέλιος, Γρηγόριος Τιμαγένης και Γεώργιος Σαράντης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ