Η Μαρί Σαντάλ στάζει φαρμάκι για τη βασίλισσα Λετίθια -Το σχόλιο-δηλητήριο για τον καβγά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαρί Σαντάλ στάζει φαρμάκι για τη βασίλισσα Λετίθια -Το σχόλιο-δηλητήριο για τον καβγά [εικόνες]

Φωτογραφία:  Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την βασίλισσα Λετίθια τα έβαλε η Μαρί Σαντάλ με αφορμή τον τσακωμό της πρώτης, με την πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία στην εκκλησία, μπροστά σε όλους.

Το βίντεο με τον τσακωμό άλλωστε έκανε τον γύρο του κόσμου, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες του διαδικτύου να σχολιάσουν την επίμαχη σκηνή.

Αυτό έκανε και η Μαρί Σαντάλ στο Twitter, η οποία είδε τι ακριβώς συνέβη και αποφάσισε να τα βάλει με την... νύφη και να πάρει το μέρος της θείας της, πρώην βασίλισσας Σοφίας.

Η ίδια δεν άντεξε και σχολίασε σε tweet: «Τι λέει ο ισπανικός τύπος για αυτό; Είναι απαίσιο» έγραψε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια «Αυτό με εξαγρίωσε» και να καταλήξει γράφοντας ότι «Καμία γιαγιά δεν αξίζει αυτό το είδος αντιμετώπισης. Πωπω, έδειξε τον πραγματικό της εαυτό».

Η Μαρί Σαντάλ στάζει φαρμάκι για τη βασίλισσα Λετίθια -Το σχόλιο-δηλητήριο για τον καβγά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στην τελευταία της ανάρτηση πάντως η ίδια θέλησε να δείξει πόσο ιδανικές είναι οι σχέσεις στη δική της οικογένεια, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Twitter από μία οικογενειακή συγκέντρωση με τους γονείς της και σχολιάζοντας: «Ευτυχισμένοι παππούδες. Η οικογένεια είναι τα πάντα».

Η Μαρί Σαντάλ στάζει φαρμάκι για τη βασίλισσα Λετίθια -Το σχόλιο-δηλητήριο για τον καβγά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Να σημειωθεί ότι η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, είναι ουσιαστικά θεία της καθώς είναι αδελφή του πεθερού της Κωνστανίνου Γλίξμπουργκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρί ΣΑΝΤΑΛ Λετίθια τσακωμός Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ