Δύο σάουνες για χαλάρωση έχει στα γραφεία του στην Ιπποκράτους το ΠΑΣΟΚ! - iefimerida.gr

Δύο σάουνες για χαλάρωση έχει στα γραφεία του στην Ιπποκράτους το ΠΑΣΟΚ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι να ψάχνουν τις τσέπες τους για να βρουν ένα ευρω, μπορεί οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ να παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι και όμως...Στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους υπάρχουν δύο σάουνες που δεν λειτουργούν επειδή απλά δεν έχει εκδοθεί ακόμη η σχετική άδεια.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο κύριος Σπυρόπουλος παραδέχεται ότι στο κτίριο του κόμματος στην Ιπποκράτους υπάρχει υπερσύγχρονο γυμναστήριο με δύο σάουνες (!).

Όσο για τους απλήρωτους υπαλλήλους του κόμματος – που έφτασαν στο σημείο να κάνουν μέχρι και καταλήψεις – ανακοίνωσε ότι θα πληρωθούν όταν εγκριθεί στο ΠΑΣΟΚ δάνειο ...

Επί της ουσίας επιβεβαιώνονται οι απίστευτες καταγγελίες που έχουν στα χέρια τους, αφού τις έχουν ακούσει πρώτα με τα αφτιά τους, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα. Από τη μία το τέλος εποχής, από την άλλη η χρεοκοπία και τα στόματα άνοιξαν. Κατηγορίες για διπλοθεσίες, αργομισθίες, έξοδα κίνησης χλιδής, υπέρογκους μισθούς, καρέκλες 700 ευρώ, γυμναστήριο με δύο σάουνες και ποδήλατα αξίας 14.000 ευρώ, σε ένα κόμμα που αδυνατεί να πληρώσει τους μισθούς των εργαζομένων του, οι οποίοι τριπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ