Τα πιο δημοφιλή χρώματα για το σπίτι αυτή την άνοιξη, σύμφωνα με τις διαδικτυακές αναζητήσεις - iefimerida.gr

Τα πιο δημοφιλή χρώματα για το σπίτι αυτή την άνοιξη, σύμφωνα με τις διαδικτυακές αναζητήσεις

Zara Home
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Διαδίκτυο (για την ακρίβεια, η καλή πλευρά του) ήταν, είναι και θα είναι μια δεξαμενή δημιουργικών ιδεών που μπορούν να αλλάξουν την ζωή μας: να την κάνουν πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Ενα «εργαλείο» που μετρά τον σφυγμό των προτιμήσεων των διαδικτυακών χρηστών σε μόδα, ομορφιά και διακόσμηση, το Pinterest, έχει πλέον τεράστια δυναμική στη διαμόρφωση νέων τάσεων. Το ίδιο ισχυεί και για το Instagram. Πατώντας το κατάλληλο hashtag με την λέξη που σε ενδιαφέρει, ξεκινάς αυτόματα ένα μεγάλο ταξίδι περιπλάνησης σε νέες ιδέες. Μπροστά σου ανοίγεται μια gallery και σε αυτή την ψάχνεις να βρεις την εικόνα που θα σε εμπνεύσει.

Η διακόσμηση είναι μια συναρμολόγηση ιδεών, προτάσεων, γνώσης, αυθορμητισμού, οργάνωσης. Κι έχει πάντα ενδιαφέρον να βλέπουμε ποιες τάσεις είναι αυτές που κυριαρχούν: όχι απαραίτητα για να τις ακολουθήσουμε, αλλά για να δούμε κάτι διαφορετικό που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην καθημερινότητά μας. Η άνοιξη είναι εδώ και είναι παντού: στην διάθεσή μας, στην εμφάνισή μας, στο σπίτι μας. Οπου άνοιξη, βάλτε δίπλα την λέξη χρώματα. Η μεταμορφωτική τους δύναμη είναι τεράστια και αλλάζει τα πάντα στο πέρασμά της.

Άνοιξη, διακόσμηση, διαδίκτυο: αυτές οι τρεις λέξεις σχηματίζουν τον «κωδικό» που ξεκλειδώνει τις τάσεις που ακολουθούν. Ποια είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα για την άνοιξη, σύμφωνα με τις διαδικτυακές αναζητήσεις;

Τα πιο δημοφιλή χρώματα για το σπίτι αυτή την άνοιξη, σύμφωνα με τις διαδικτυακές αναζητήσεις, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ