Μάριν: Ο Μαρινάκης έχει δίκιο... - iefimerida.gr

Μάριν: Ο Μαρινάκης έχει δίκιο...

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όσα είπε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έγινε... θέμα και στο εξωτερικό.

Η κακή πορεία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έφεραν την έκρηξη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μάλιστα, η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας «BΙLD» φιλοξένησε δηλώσεις του Μάρκο Μάριν, ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του διοικητικού ηγέτη της «ερυθρόλευκης. ΠΑΕ.

«Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πρωταθλητής κάθε χρόνο. Τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες, δείξαμε ελάχιστα πράγματα απ' αυτά που χρειάζεται κάποιος για να γίνει πρωταθλητής» τόνισε αρχικά ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εξαιρετικές συνθήκες που έχει συναντήσει στην ομάδα του Πειραιά «Έχουμε τα πάντα εδώ. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και επομένως δεν έχουμε καμιά δικαιολογία γι' αυτά που έχουμε παρουσιάσει. Μου λείπει να δω τη νοοτροπία νικητή που χρειάζεται και τη θέληση από όλους να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο. Κι αυτό δεν επιτρέπεται να γίνεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ