Βρήκε την εξαφανισμένη του κόρη μετά από 24 χρόνια – Εγινε μέχρι και ταξιτζής μήπως την βρει - iefimerida.gr

Βρήκε την εξαφανισμένη του κόρη μετά από 24 χρόνια – Εγινε μέχρι και ταξιτζής μήπως την βρει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας Κινέζος κατάφερε να συναντήσει ξανά την κόρη του που είχε εξαφανιστεί πριν από 24 χρόνια. Ο Γουάνγκ Μινγκτζίνγκ, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να γίνει ταξιτζής, με την ελπίδα πως κάποια μέρα ίσως έπαιρνε την κόρη του ως επιβάτη στο ταξί του.

Η κόρη του ήρθε σε επαφή μαζί του νωρίτερα φέτος, όταν έπεσε πάνω σε μία διαδικτυακή ανάρτηση σχετική με αυτόν.

Η απίστευτη αυτή ιστορία έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση στην Κίνα, με πολλούς να γιορτάζουν την επανένωσή τους.

Η κόρη του Γουάνγκ εξαφανίστηκε όταν ήταν μόλις 3 ετών, σύμφωνα με συνεντεύξεις που έδωσε ο ίδιος στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης. Αυτός και η σύζυγός του ήταν πωλητές φρούτων και μια μέρα όταν τελείωσαν τη δουλειά τους στον πάγκο τους, διαπίστωσαν πως η Κουιφένγκ δεν ήταν πλέον δίπλα τους.

Βρήκε την εξαφανισμένη του κόρη μετά από 24 χρόνια – Εγινε μέχρι και ταξιτζής μήπως την βρει | iefimerida.gr 0

Πέρασαν πολλά χρόνια αναζητώντας της στην πόλη και στις γύρω περιοχές, βάζοντας διαφημίσεις στις εφημερίδες και απευθύνοντας διαδικτυακές εκκλήσεις. Το ζευγάρι, που έχει άλλη μία κόρη, δεν έφυγε ποτέ από την πόλη τους το Τσένγκντου, με την ελπίδα πως η Κουιφενγκ θα βρει το δρόμο για να γυρίσει στο σπίτι τους.

Το 2015, ο Γουάνγκ αποφάσισε να διευρύνει την έρευνά του και έγινε οδηγός ταξί. Έβαλε μια μεγάλη πινακίδα ζητώντας πληροφορίες στο πίσω παράθυρο του ταξί του και επίσης μοίραζε κάρτες με πληροφορίες για την Κουιφένγκ σε όλους τους επιβάτες που μετέφερε. Επειδή όμως δεν είχε φωτογραφία της Κουιφενγκ ως μικρό παιδί, χρησιμοποίησε μια της άλλης του κόρης στα φυλλάδια, καθώς έμοιαζαν πολύ όταν ήταν μικρές.

Η μοναδική αυτή μέθοδός του κέρδισε την προσοχή των κινεζικών μέσων ενημέρωσης. «Μια μέρα η κόρη μου μπορεί να είναι το άτομο που θα μεταφέρω με το ταξί μου» είχε δηλώσει.

Με τα χρόνια, η κινεζική αστυνομία εντόπισε αρκετές γυναίκες που θα μπορούσαν να είναι η Κουιφένγκ, αλλά οι εξετάσεις DNA απέδειξαν ότι δεν ήταν.

Αλλά πριν από ένα χρόνο, ο Γουάνγκ δέχτηκε μια ανέλπιστη βοήθεια. Ένας σκιτσογράφος της αστυνομίας που είδε την έκκληση του πατέρα αποφάσισε να τον βοηθήσει σχεδιάζοντας μια εικόνα του πώς θα μπορούσε να είναι η Κουιφένγκ ως ενήλικας. Η φωτογραφία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην άλλη πλευρά της χώρας, μια γυναίκα με το όνομα Κανγκ Γινγκ είδε την φωτογραφία και συγκλονίστηκε με το πόσο της έμοιαζε.

Επικοινώνησε με τον Γουάνγκ νωρίτερα αυτό το έτος και διαπίστωσε πως είχε κάποια ασυνήθιστα χαρακτηριστικά ίδια με αυτά της αγνοούμενης κόρης του, συμπεριλαμβανομένης μιας μικρής ουλής στο μέτωπο και μια τάση να αηδιάζει κάθε φορά που έκλαιγε.Κανόνισαν αμέσως για μία εξέταση DNA. Κι αυτή τη φορά το αποτέλεσμα ήταν θετικό – ο Γουάνγκ βρήκε επιτέλους το χαμένο του παιδί.

Την Τρίτη, οι δυο τους επανενώθηκαν. Τα κινεζικά μέσα αναφέρουν πως η Κανγκ Γινγκ είχε μεγαλώσει σε μια κοντινή πόλη μόλις 20 χιλιόμετρα μακριά από τους γονείς της, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πώς τελικά χωρίστηκε από αυτούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα Ταξι εξαφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ