Δραματικές εικόνες: Τον πυροβόλησε στο κεφάλι σε ζωντανή αναμετάδοση μέσω Facebook [βίντεο] - iefimerida.gr

Δραματικές εικόνες: Τον πυροβόλησε στο κεφάλι σε ζωντανή αναμετάδοση μέσω Facebook [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάμερα καταγράφει την τρομακτική στιγμή που ένας άνδρας πυροβολείται κατά λάθος στο κεφάλι, ενώ οι φίλοι του έπαιζαν με όπλα κι αναμετέδιδαν τις σκηνές ζωντανά μέσω Facebook.

Το θύμα, που δεν κατονομάστηκε από τις Αρχές, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο του Χιούστον στο Τέξας των ΗΠΑ.

Στις εικόνες διακρίνεται ο άνδρας στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου μαζί μ’ έναν ακόμη άνδρα και μια γυναίκα, οι οποίοι έπαιζαν με δύο πιστόλια. Καθώς η τελευταία κραδαίνει το πιστόλι, το θύμα προσπαθεί να της αποσπάσει από τα χέρια λέγοντας: «μου προκαλείς ανησυχία». Μετά τη ρωτάει: «Από που είπες ότι είσαι;», προτού εκείνη στρέψει την κάνη προς εκείνον και του πει: «πες κάτι, μ@..κ@” και πυροβολήσει, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο.

Δραματικές εικόνες: Τον πυροβόλησε στο κεφάλι σε ζωντανή αναμετάδοση μέσω Facebook [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα του Χιούστον το περιστατικό έγινε σ’ ένα βενζινάδικο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Δραματικές εικόνες: Τον πυροβόλησε στο κεφάλι σε ζωντανή αναμετάδοση μέσω Facebook [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Η γυναίκα που πυροβόλησε, η 25χρονη Κασάντρα Ντάμπερ, συνελήφθη και τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραποίηση ενοχοποιητικών στοιχείων. Η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για ατύχημα. Η υπόθεσή της θα παραπεμφθεί σε μεικτό ορκωτό δικαστήρια, που θα κρίνει αν θα της απαγγελθούν και άλλες κατηγορίες.

Προσοχή! Οι εικόνες στο βίντεο είναι σκληρές!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Facebook Χιούστον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ