Ξένα γυναικεία περιοδικά ασχολούνται με την Ελληνοκύπρια που άφησε τα... φρύδια της να ενωθούν! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξένα γυναικεία περιοδικά ασχολούνται με την Ελληνοκύπρια που άφησε τα... φρύδια της να ενωθούν! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παγκοσμίως γνωστή για τα ενωμένα πυκνά φρύδια της έχει γίνει η Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή.

Το νεαρό μοντέλο πήρε την απόφαση να αφήσει άβγαλτα και ενωμένα τα φρύδια της, με αποτέλεσμα να γίνει θέμα συζήτησης στον κόσμο της μόδας.

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on Mar 17, 2018 at 8:51am PDT

Θυμίζοντας κάτι από Φρίντα Κάλο, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κάνει σήμα κατατεθέν της αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προσώπου της.

Το μοντέλο βέβαια μιλώντας πρόσφατα στο New York Magazine ανέφερε πως η επιλογή της δεν βρήκε σύμφωνους πολλούς χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι δεν δίστασαν να την προσβάλλουν.

A post shared by Sophia Hadjipanteli(@sophiahadjipanteli) on Mar 31, 2018 at 11:29am PDT

Με τα προσβλητικά σχόλια να «δίνουν και να παίρνουν», η ίδια μάλιστα δήλωσε πως έχει δεχθεί ακόμη και απειλές για την ζωή της.

Βέβαια, η Ελληνοκύπρια δεν δίνει καμία σημασία στα όσα λέγονται για εκείνη, καθώς όπως απαντά στους επικριτές της, απολαμβάνει τον εαυτό της έτσι όπως ακριβώς είναι.

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on Mar 25, 2018 at 10:38am PDT

Πάντως, παρά τα αρνητικά σχόλια, η 21χρονη φοιτήτρια του πανεπιστημίου του Μέριλαντ είναι αρκετά δημοφιλής στο Instagram έχοντας 163 χιλιάδες ακολούθους, ενώ πριν λίγους μήνες ακόμη και το αμερικάνικο Harpeer's Bazaar την είχε κάνει θέμα.

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on Feb 26, 2018 at 12:16pm PST

A post shared by Sophia Hadjipanteli(@sophiahadjipanteli) on Feb 16, 2018 at 6:16pm PST

A post shared by Sophia Hadjipanteli(@sophiahadjipanteli) on Jan 30, 2018 at 7:21am PST

Ξένα γυναικεία περιοδικά ασχολούνται με την Ελληνοκύπρια που άφησε τα... φρύδια της να ενωθούν! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ξένα γυναικεία περιοδικά ασχολούνται με την Ελληνοκύπρια που άφησε τα... φρύδια της να ενωθούν! [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ξένα γυναικεία περιοδικά ασχολούνται με την Ελληνοκύπρια που άφησε τα... φρύδια της να ενωθούν! [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ