Βρυχάται πάλι ο Ερντογάν: «Η Τουρκία μπορεί να πλήξει στόχους εκτός συνόρων ανά πάσα στιγμή» - iefimerida.gr

Βρυχάται πάλι ο Ερντογάν: «Η Τουρκία μπορεί να πλήξει στόχους εκτός συνόρων ανά πάσα στιγμή»

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τουρκία μπορεί να κάνει επιχειρήσεις κατά «τρομοκρατών» χωρίς την «έγκριση» ξένων κρατών διεμήνυσε ο Ταγίπ Ερντογάν.

«Αυτές τις μέρες η Τουρκία κυνηγά τρομοκρατικές οργανώσεις εκτός των συνόρων της και μπαίνει στα λημέρια τους. Προσπαθούν να ξεφύγουν, αλλά τους κυνηγούμε», είπε μιλώντας σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη.

«Διέφυγαν στο Αφρίν και το Σιντζάρ [Ιράκ]. Είπαμε στη Βαγδάτη ότι ή θα αντιμετωπίσουν το θέμα εκείνοι, ή θα το κάνουμε εμείς. Δεν σκεφτόμαστε να περιμένουμε την έγκριση οποιουδήποτε», πρόσθεσε αναφερόμενος στην επιχείρηση του τουρκικού στρατού στη βορειοδυτική Συρία και στην παρουσία μαχητών του PKK στην ορεινή περιοχή Σιντζάρ του βορειοδυτικού Ιράκ.

Τουρκικά μαχητικά έπληξαν οκτώ στόχους του PKK στο βόρειο Ιράκ, στις περιοχές Χακούρκ και Καντίλ. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εντός της χώρας και σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών «εξουδετερώθηκαν» πάνω από 60 Κούρδοι μαχητές από τις 26 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ