Γεννηματά: Ο Τσίπρας να πάρει θέση για τις δηλώσεις Καμμένου για τους Ελληνες στρατιωτικούς - iefimerida.gr

Γεννηματά: Ο Τσίπρας να πάρει θέση για τις δηλώσεις Καμμένου για τους Ελληνες στρατιωτικούς

GENNIMATa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Φώφη Γεννηματά κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει άμεσα θέση σε σχέση με τα όσα υποστήριξε ο υπουργός Αμυνας Π. Καμμένος για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς.


«Έχει χρέος και ευθύνη ο κ. Τσίπρας να τοποθετηθεί ΤΩΡΑ για όσα είπε πριν λίγη ώρα ο κ. Καμμένος στους δημοσιογράφους!» έγραψε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στο twitter.

Έχει χρέος και ευθύνη ο κ. Τσίπρας να τοποθετηθεί ΤΩΡΑ για όσα είπε πριν λίγη ώρα ο κ. Καμμένος στους δημοσιογράφους!

Υπενθυμίζεται ότι ο υπ. Αμυνας, μιλώντας νωρίτερα στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε μεταξύ άλλων ότι η φυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές μπορεί να κρατήσει για πολύ καιρό και έφτασε να πει ακόμη και για 15 χρόνια.«Σε μια χώρα που δεν υπάρχουν δικαστήρια και η δικαιοσύνη λειτουργεί με εντολές του σουλτάνου, η εκκρεμότητα μπορεί να κρατήσει και 15 χρόνια», είπε.

Με αιχμηρό τρόπο μίλησε ο υπουργός Αμυνας και για τον Ταγίπ Ερντογάν:
«Ο άνθρωπος έχει τρελαθεί εντελώς με ποιον να επικοινωνήσεις, τη μία βρίζει τον Νετανιάχου, την άλλη τους Αμερικανούς. Εκανε δήλωση κατά του Νετανιάχου, με τον τρελό δεν μπορείς να βγάλεις άκρη».

Ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς Ερντογάν ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είχε υποσχεθεί την επιστροφή στην Τουρκία των οκτώ.
«Είναι αξιόπιστος συνομιλητής ο Ερτογάν; Θα υποσχόταν ποτέ ο Τσίπρας στον Ερντογάν ότι θα απελευθέρωνε τους οκτώ; Του είπε ότι θα δούμε με βάση την δικαιοσύνη. Καταρχάς δείξαμε καλή θέληση και επιστρέψαμε το ελικόπτερο την άλλη μέρα πίσω. Οι οκτώ ζητούν άσυλο στην Ελλάδα, ζητούν να τους προστατέψουμε από την Τουρκία. Αλλο οι δύο που κρατούνται χωρίς τη θέλησή τους και άλλο αυτοί που ήρθαν εδώ και ζητούν άσυλο να προστατευτούν από μία δικαιοσύνη που εκτελεί αντικαθεστωτικούς χωρίς να είναι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ