Σφοδρή επίθεση Λοβέρδου σε Τσίπρα: Εχει ανεξάντλητα αποθέματα θράσους και πολιτικού ναρκισσισμού - iefimerida.gr

Σφοδρή επίθεση Λοβέρδου σε Τσίπρα: Εχει ανεξάντλητα αποθέματα θράσους και πολιτικού ναρκισσισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή κριτικη κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της δημοκρατική συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος για τον οποίο ανεφερε ότι έχει ανεξάντλητα αποθέματα θράσους και πολιτικού ναρκισσισμού.

«Ο Πρωθυπουργός αντί να κυβερνά, καταφεύγει σε εύκολους μονολόγους στα κομματικά ακροατήρια περιφερειακών συνεδρίων και επιδίδεται στο μόνο που μπορεί και ξέρει να κάνει καλά να διχάζει και να δημαγωγεί. Το μόνο που κανει ειναι να προσπαθεί να γαντζωθεί στην εξουσία. Τι ανεξάντλητα αποθέματα πολιτικού θράσους και ναρκισσισμού μπορεί να διαθέτει ο Πρωθυπουργός για να λέει μόλις προχθές ότι «το καλοκαίρι βγαίνουμε τυπικά, καθαρά και οριστικά από τα μνημόνια; Πρόκειται για την μεγαλύτερη δημαγωγική πομφόλυγα της περιόδου της κρίσης. Ολοι πια γνωρίζουν οτι η καθαρή έξοδος ειναι αδύνατη. Ο Πρωθυπουργός και όλα τα μέλη της Κυβέρνησης πολιτεύονται με λαϊκισμό, ο οποίος τρέχει αντί για αίμα στις φλέβες τους».

Όμως ο κ. Λοβέρδος πήρε μέρος και στην ιδιότυπη αντιπαράθεση που υπάρχει τις τελευταίες μέρες στο εσωτερικό του κινήματος αλλαγής με αφορμή τις πρωτοβουλίες για την συνταγματική αναθεώρηση και ξεκαθάρισε ότι το κόμμα δεν πρόκειται να δώσει χείρα βοηθείας ή άλλοθι στο ΣYΡIZΑ σε καμία περίπτωση. «Δεν πρόκειται να σας δώσουμε κανένα άλλοθι για να δικαιολογήσετε στον ελληνικό λαό τα λάθη και τις παραλείψεις σας, τις αυταπάτες και κυρίως τις απάτες σας. Σε μας δεν θα βρείτε ούτε βολικούς συνοδοιπόρους, ούτε χρησίμους ηλιθίους. Κυρίως όμως θέλω να διαβεβαιώσω τους κεντρώους και κεντροαριστερούς πολίτες που ελπίζουν σε μας ότι η θέση μας είναι ακλόνητη. Το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου είναι εφιαλτικό. Κάθε πολιτικός χώρος που σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορεί να έχει συναλλαγές μ’ αυτή την τοξική πολιτική συγκυβέρνηση. Και το Κίνημα Αλλαγής έχει διαχωρίσει πλήρως την θέση του από τα περιτρίμματα της ιστορίας»

Στον κ. Λοβέρδο απάντησε ο υπουργός ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής με μία φράση που προκάλεσε πολλές συζητήσεις. « Ας μην γινόμαστε προφήτες γιατί θα διαψευστούμε.»
Ομως ο κ.Κουρουμπλης είπε στον κ. Λοβέρδο πως θα πρέπει να θυμάται την ένωση κέντρου και την πορεία που είχε και ανέφερε πως όποιος ονειρεύεται η σχεδιάζει συνεργασίες με την δεξιά θα έχει την ίδια τύχη και θα τιμωρηθεί απο τους δημοκρατικούς πολίτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Λοβέρδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ