Ο τραγουδιστής ξεσπά: «Το δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα έκανε κακό στην Άννα» - iefimerida.gr

Ο τραγουδιστής ξεσπά: «Το δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα έκανε κακό στην Άννα»

Ο μεγάλος τραγουδιστής ξεσπά:  «Το δεν μας  χέζεις ρε Νταλάρα έκανε κακό στην Άν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χτυπούν έναν άνθρωπο αφύλαχτο που τους εκνευρίζει. Ξεχνούν ότι οι αληθινοί υπαίτιοι της κρίσης είναι άλλοι», αναφέρει ο Γιώργος Νταλάρας σε ερώτηση σχετικά με την πρώτη επίθεση με γιαούρτια που δέχτηκε πριν λίγες ημέρες κατά τη συναυλία του στο Ίλιον, ενώ ξεκαθαρίζει ότι, οτίδηποτε έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, το έχει κάνει στηριζόμενος αποκλειστικά στα δικά του πόδια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τύπο της Κυριακής, πριν τη χθεσινή, δεύτερη επίθεση με νεράτζια που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Δάφνη και δημοσιεύεται σήμερα, ο μεγάλος τραγουδιστής, αναφερόμενος στα επεισόδια, λέει χαρακτηριστικά πώς : «Χτυπούν έναν άνθρωπο αφύλαχτο που τους εκνευρίζει. Ξεχνούν ότι οι αληθινοί υπαίτιοι της κρίσης είναι άλλοι. Δεν είμαι εγώ αυτός που έφερε την κρίση στην Ελλάδα. Η δικαιοσύνη από την αρχή του Μνημονίου ήταν απούσα. Κουτσουρεύτηκαν οι ελπίδες και τα όνειρα των φτωχών ανθρώπων. Πάντα είμαστε γονατισμένοι στους ξένους. Ο Έλληνας έχει παραχωρήσει εδώ και εκατοντάδες χρόνια την κυριαρχία του. Να φύγει ο αναίσχυντος νόμος περί προστασίας των πολιτικών προσώπων».

Δεν παρέλειψε βέβαια στη συνέντευξή του ν΄αναφερθεί και στο κόμμα με το οποίο εκλέγεται βουλευτής η σύζυγός του Άννα, λέγοντας πως: «Το ΠΑΣΟΚ καταρρέει και πρέπει να διαλυθεί».

Επίσης, απαντώντας σε όλα αυτά που τελευταία έχουν ακουστεί για την οικονομική του κατάσταση και την εμπλοκή της συζύγου του με την πολιτική ανέφερε πώς «Το "δεν μας χέζειςρε Νταλάρα" έκανε κακό στην Άννα. Εγώ ό,τι έκανα το κατάφερα δουλεύοντας. Ούτε ο πατέρας μου, μου άφησε περιουσία ούτε κανείς άλλος με βοήθησε. Και επίσης, δεν πήγα ποτέ να πάρω ούτε οικοδάνειο, ούτε διακοποδάνειο, ούτε σεξοδάνειο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ