Κράζουν πλουσιόπαιδο του Instagram -Φοράει αληθινή γούνα και χαϊδεύει μια αρκούδα [βίντεο & εικόνες] - iefimerida.gr

Κράζουν πλουσιόπαιδο του Instagram -Φοράει αληθινή γούνα και χαϊδεύει μια αρκούδα [βίντεο & εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή τη φορά τα πλουσιόπαιδα του Λονδίνου ίσως να το παρατράβηξαν. Οργή έχει προκαλέσει μια νεαρή γυναίκα που ποζάρει με μια ζωντανή αρκούδα και ένα μπουκάλι σαμπάνια, την ώρα που φορά ένα γούνινο παλτό.

Το βίντεο, που εμφανίστηκε στο λογαριασμό των «Rich Kids of London» στο Instagram, δείχνει την γυναίκα να ποζάρει και να χαϊδεύει μια αρκούδα, ενώ βρίσκεται με την πλάτη της στο παγωμένο έδαφος.

A post shared by RICH KIDS OF LONDON (@richkidslondon) on Apr 1, 2018 at 6:24am PDT

Κράζουν πλουσιόπαιδο του Instagram -Φοράει αληθινή γούνα και χαϊδεύει μια αρκούδα [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κάποιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κατηγόρησαν την νεαρή γυναίκα για σκληρότητα και ισχυρίστηκαν πως το ζώο είναι σαφώς με ηρεμιστικά γιατί δεν συμπεριφέρεται όπως οι αρκούδες.

Άλλοι εξέφρασαν την άποψη πως είναι μια «ήμερη» αρκούδα που χρησιμοποιείται ως κατοικίδιο. Ένας χρήστης του Instagram δήλωσε: «Άρρωστο! Δεν σέβεται την άγρια ζωή», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Με κάνει να λυπάμαι που εκείνη φορά μια πραγματική γούνα και χαϊδεύει μια ζωντανή αρκούδα».

Ο λογαριασμός των «Πλουσιόπαιδων» δημοσιεύει τακτικά περιεχόμενο την πλούσιας και εκκεντρικής, μερικές φορές, ζωής των νέων όπως τα γεμάτα αυτοκίνητά τους με επώνυμες και πανάκριβες τσάντες γνωστών σχεδιαστών, το στόλο πολυτελών αυτοκινήτων τους αλλά και τις δεσμίδες με τα μετρητά που κρατούν επιδεικτικά.

A post shared by RICH KIDS OF LONDON (@richkidslondon) on Mar 22, 2018 at 8:22am PDT

A post shared by RICH KIDS OF LONDON (@richkidslondon) on Feb 6, 2018 at 6:42am PST


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ