Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με βαριοπούλες στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών - iefimerida.gr

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με βαριοπούλες στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευθύνη για την «καταδρομική» επίθεση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών που έκαναν τα μεσάνυχτα κουκουλοφόροι ανέλαβε η ομάδα «Ατομικοί τρομοκράτες».

Οι αναρχικοί επιτέθηκαν χθες μετά τις 12.30 τη νύχτα ,ε βαριοπούλες έσπασαν τζάμια και προκάλεσαν φθορές στην είσοδο του κτιρίου στην οδό Ριανκούρ, εν συνεχεία πέταξαν φειγ βολάν και αποχώρησαν.

Με ανάρτησή τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου οι «Ατομικοί τρομοκράτες», κάνουν λόγο για «μια πρώτη κίνηση αλληλεγγύης σε αυτούς που καταδικάστηκαν στις 26 Μαρτίου από το εφετείο».

«Το βράδυ του Σαββάτου 31 Μαρτίου, δεκάδες αναρχικοί/ες κατευθυνθήκαμε στο χώρο του Πρωτοδικείου Αθηνών, που βρίσκεται στην οδό Λουΐζης Ριανκούρ, σπάζοντας τζαμαρίες του κτηρίου, συγχρόνως αρκετά μπουκάλια με χρώμα φρόντισαν τη «διακόσμηση» της πρόσοψής του ενώ πετάχτηκαν και τρικάκια γύρω από το κτήριο.

Αυτό ήταν μια πρώτη κίνηση αλληλεγγύης στους συντρόφους μας οι οποίοι στις 26 Μαρτίου καταδικάστηκαν από το εφετείο που αφορούσε μια σειρά επιλογών του αναρχικού αγώνα (ληστείες, εμπρησμοί κλπ). Σε αυτό βρίσκονταν κατηγορούμενοι οι αναρχικοί Ν. Ρωμανός, Α. Ντάλιος, Γ. Μιχαηλίδης, Δ. Πολίτης και το μέλος της Σ.Π.Φ. Γ. Τσάκαλος» αναφέρουν οι αντιεξουσιαστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ