Η Σπυροπούλου απαντά για τη φωτογραφία με το... κινητό: «Δεν θυμάμαι» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σπυροπούλου απαντά για τη φωτογραφία με το... κινητό: «Δεν θυμάμαι» [βίντεο]

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ενώ βρισκόταν ακόμη στο Survivor, είχε «ανάψει» φωτιές στα social media, με πολλούς να αναρωτιούνται εάν κρατούσε στα χέρια της κινητό.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή DOT στον ΣΚΑΙ για την περιβόητη φωτογραφία, περιγράφοντας τι είχε συμβεί και δηλώνοντας πως δεν θυμάται τι κρατούσε.

«Την ώρα που ήμασταν στο αγώνισμα, εγώ είχα ένα θέμα. Όταν ήταν το “3,2,1” με έπιανε το στομάχι μου. Έτσι κι εκείνη την ημέρα σε αυτό το αγώνισμα με την περιβόητη τσουλήθρα. Μια τσουλήθρα, άστα να πάνε. Με είχε πιάσει φόβος, με είχε δει και ο Γιώργος Λιανός που έκλαιγα… Και με είχε πάει η Ντιάνα, ρεπόρτερ, ψυχολόγος, φίλη, με είχε πάει λίγο πιο πέρα. Έτσι όπως γυρνάγαμε, κάτι κράταγα, έκανε έτσι τα χέρια μου, δεν θυμάμαι…», είπε.

Η Σπυροπούλου απαντά για τη φωτογραφία με το... κινητό: «Δεν θυμάμαι» [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ