Κυβέρνηση: Πρωταπριλιάτικο αστείο οι ισχυρισμοί Βενιζέλου - iefimerida.gr

Κυβέρνηση: Πρωταπριλιάτικο αστείο οι ισχυρισμοί Βενιζέλου

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο, με αφορμή την ανάρτησή του για την αναθεώρηση του Συντάγματος και τη στάση της Φώφης Γεννηματά, εξαπολύει η κυβέρνηση.

Σε ενημερωτικό σημείωμα, από το Μαξίμου χαρακτηρίζουν ως πρωταπριλιάτικο αστείο την προσπάθεια του κ. Βενιζέλου να πείσει (όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά) ότι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν έχει τη δική του σφραγίδα και δεν προστατεύει σκόπιμα τους υπουργούς, εξασφαλίζοντάς τους προνομιακό καθεστώς έναντι των υπόλοιπων πολιτών.

Επίσης, σε σχέση με τα υπόλοιπα που αναφέρει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το Μαξίμου κάνει λόγο για απειλές και ύβρεις από την πλευρά του, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι ο στόχος της ΝΔ ήταν η προστασία του παλιού πολιτικού συστήματος από τη διαλεύκανση των σκανδάλων και για αυτό αποσύρθηκε από την αναθεωρητική διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ