Νεότερη ενημέρωση από την ΕΥΑΘ: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν ακόμη προβλήματα - iefimerida.gr

Νεότερη ενημέρωση από την ΕΥΑΘ: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν ακόμη προβλήματα

Φωτογραφία: MOTIONTEAM/ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΑΜΙΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και συνεχίζεται κανονικά η ενίσχυση των δεξαμενών με το επιπλέον νερό από την Αραβησσό- για την κάλυψη του συνόλου των αναγκών του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης- υπάρχουν περιοχές που αντιμετωπίζουν ακόμη προβλήματα.

Η ΕΥΑΘ εξέδωσε νεότερη ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής, με την οποία δίνει νεότερη ενημέρωση σχετική με την υδροδότηση στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Αυτήν την ώρα προβλήματα εντοπίζονται τμηματικά στις υψηλές περιοχές του Πανοράματος και σε τμήματα του Επταπυργίου, ενώ στις Συκιές θα συνεχιστεί η προγραμματισμένη διακοπή μέχρι τη 1 π.μ., ώστε να υδροδοτηθεί η Άνω Πόλη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ποσότητες νερού που εισέρχονται στο δίκτυο της πόλης αυτήν την ώρα είναι απολύτως ικανοποιητικές, δεδομένου ότι η μέση ωριαία παροχή νερού από την Αραβησσό, τον Αλιάκμονα (Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού) και συμπληρωματικές πηγές αγγίζει τα 12.000 κ.μ., ποσότητα μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη που είναι τα 10.500 κ.μ./ώρα.

Παρόλα αυτά, στις βόρειες και υψηλές περιοχές του Πανοράματος και σε τμήματα του Επταπυργίου παρουσιάζονται τμηματικά προβλήματα υδροδότησης (κυρίως λόγω υπερκατανάλωσης μετά την παρατεταμένη διακοπή), ενώ στις Συκιές θα συνεχιστεί η προγραμματισμένη διακοπή μέχρι τη 1 π.μ., ώστε να υδροδοτηθεί η Άνω Πόλη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΑΘ νερό Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ