Ολυμπιακός: Βαρύ κλίμα για τον Γκαρθία μετά τη Λιβαδειά - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Βαρύ κλίμα για τον Γκαρθία μετά τη Λιβαδειά

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο άσχημο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού, φέρνει τον Οσκαρ Γκαρθία ακόμη πιο κοντά στην έξοδο.

Ο ΟΣΦΠ, αν κερδίσει η ΑΕΚ απόψε, θα είναι 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας πλέον χάσει και τον στόχο του Κυπέλλου, ενώ μένει πίσω και στην μάχη του Champions League απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Ισπανός κόουτς έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, ακόμη ένα μετά την άφιξή του τον Ιανουάριο στο Λιμάνι, ενώ παράλληλα το κλίμα για εκείνον είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Την ίδια στιγμή, από χθες το βράδυ στην Ισπανία άρχισαν να αναφέρουν πως ο Γκαρθία δεν θα βρίσκεται στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν, όμως μένει να φανεί αν θα αποχωρήσει άμεσα (στις αρχές της εβδομάδας) ή θα πάει με εκείνον στο τιμόνι η ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Από τη διοίκηση διαψεύστηκε πως θα φύγει τώρα ο Γκαρθία, ότι τα όσα υποστηρίζουν οι Ισπανοί δεν ισχύσουν και δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκαρθία Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ