Το μυστικό υλικό που βάζει ο Άκης Πετρετζίκης στα μακαρόνια με κιμά για απίστευτη νοστιμιά - iefimerida.gr

Το μυστικό υλικό που βάζει ο Άκης Πετρετζίκης στα μακαρόνια με κιμά για απίστευτη νοστιμιά

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μακαρόνια με κιμά είναι ίσως το πιο αγαπημένο φαγητό όλων μας.

Μεγαλώσαμε με αυτό το φαγητό, το περιμέναμε πώς και πώς στα οικογενειακά τραπέζια ενώ η κουζίνα μοσχομύριζε κιμά. Ακόμη είναι το πιο εύκολο και γρήγορο πιάτο και το πρώτο φαγητό που μάθαμε να φτιάχνουμε.

Λατρεύουμε τα γευστικά ζυμαρικά με τη λαχταριστή σάλτσα μπολονέζ ή αλλιώς τον γνωστό μας κιμά από πάνω και άφθονο τριμμένο τυρί. Ωστόσο, πολλές φορές ο κιμάς δεν μας πετυχαίνει τόσο γευστικός και ζουμερός όσο θα θέλαμε.

Βρήκαμε τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη όπου μαγειρεύει τον κιμά με έναν διαφορετικό τρόπο, δίνοντάς του μια παραπάνω νοστιμιά, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί υλικά που δεν είχαμε φανταστεί ότι ταιριάζουν.

Διαβάστε την συνταγή και το ιδαίτερο υλικό που προσθέτει στον κιμά στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ