Στο πλευρό του Βενιζέλου η Άννα Διαμαντοπούλου - iefimerida.gr

Στο πλευρό του Βενιζέλου η Άννα Διαμαντοπούλου

Και η Άννα Διαμαντοπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την στήριξή της προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε η υπουργός Ανάπτυξης, Άννα Διαμαντοπούλου, τονίζοντας πως η Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ, χρειάζονται μία ηγεσία με γνώση και εμπειρία.

Η Άννα Διαμαντοπούλου είπε χαρακτηριστικά πως «η χώρα και το ΠΑΣΟΚ χρειάζονται σήμερα ηγεσία με γνώση, εμπειρία, ικανότητα και αποδεδειγμένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο εθνικό χρέος», ενώ εξήγησε πως «για αυτό και με δεδομένη την προσφορά και τη συμβολή του Ευάγγελου Βενιζέλου σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, καθώς και την τοποθέτησή του στην Εθνική Συνδιάσκεψη, στηρίζω την υποψηφιότητά του».

Η κυρία Διαμαντοπούλου εκφράζει την άποψη για σύνθεση και κοινή δράση με στόχο την αναδιοργάνωση του ΠΑΣΟΚ και την εκ νέου πλειοψηφική έκφραση της δημοκρατικής παράταξης, ανατρέποντας το σημερινό εκλογικό τοπίο. «Η μάχη έτσι μπορεί να κερδηθεί» καταλήγει

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ