Euroleague: Πολυτιμότερος ο Ντόντσιτς - iefimerida.gr

Euroleague: Πολυτιμότερος ο Ντόντσιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το buzzer beater του Λούκα Ντόντσιτς όχι μόνο χάρισε τη νίκη στην Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά σε μεγάλο βαθμό και το πλεονέκτημα έδρας στα play off της Euroleague.

Ο απίθανος Σλοβένος άσος έκανε... όργια εναντίον των Σέρβων με αποκορύφωμα το «τρίποντο» στο τελευταίο δευτερόλεπτο, που διατήρησε τη «βασίλισσα» στην 4η θέση της κανονικής περιόδου, μία... στροφή πριν το φινάλε κι απόλυτα δικαιολογημένα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 29ης αγωνιστικής.

Συνολικά τα στατιστικά του: 24 πόντοι (4/5 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 7/9 βολές), 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 10 κερδισμένα φάουλ, αλλά και 7 λάθη. Με αυτά τα νούμερα συγκέντρωσε 35 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, αφήνοντας δεύτερο τον Άλεν Όμιτς (Ερυθρός Αστέρας) με 30 και τρίτο τον Τομά Ερτέλ (Μπαρτσελόνα) με 29.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ