Καρχιμάκης: «Aς ψάξουν αλλού για προδότες, όχι στο ΠΑΣΟΚ» - iefimerida.gr

Καρχιμάκης: «Aς ψάξουν αλλού για προδότες, όχι στο ΠΑΣΟΚ»

Καρχιμάκης: «Aς ψάξουν αλλού για προδότες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση στην Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας στην Εθνική Συνδιάσκεψη του κινήματος και υποστήριξε ότι όσοι ψάχνουν για προδότες « ας ψάξουν αλλού και όχι στο ΠΑΣΟΚ».

Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, αναγνώρισε ότι και από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου υπήρξαν λάθη ενώ άφησε αιχμές και για υπουργούς αλλά και για όσους αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ.

«Δεν αγκαλιάζουν το κόμμα ακόμα και αυτοί, κάποιοι που καταξιώθηκαν από αυτό και νομίζουν ότι ο κόσμος θα το ανεχθεί» ενώ εστίασε την κριτική του στην λαθεμένη άποψη μερικών «είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα είμαστε ισόβια στην εξουσία»

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να απαντήσει με ένα δυναμικό σχέδιο εξόδου από την κρίση και υποστήριξε ότι η κρίση έφερε την νέα δανειακή σύμβαση και όχι η δανειακή σύμβαση την κρίση. «Χωρίς τη δανειακή σύμβαση η χώρα δεν θα άντεχε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ